Letňany si hrají v klubu Letnice

18.12.2011 15:13

 

V sobotu 17.12.  pořádala MČ Praha 18 v klubu Letnice akci Letňany si hrají. Akce se zúčastnilo na 45 dětí  a někteří si přivedly i rodiče. 

  Pro  všechny   bylo připraveno občerstvení a bohatý program  o který se postarala firma PartyUp, která přivezla do klubu herní pohybové  konzole a uspořádala pro děti soutěže. Soutěžilo se ve třech věkových kategoriích.

 Nejen pro kluky tu byl automobilový trenažér , zahambit  se,  nenechala ani děvčata a dokázala  zajet  na trenažéru pěkný čas bez velkých karambolů.  Další soutěže byly například v  běhu, hodu oštěpem a skoku do dálky. Děti si dokázaly pěkně užít i Guitar Hero , kde sestavily kapelu  a hrály na bubny , kytary  a také zpívaly.

Odpoledne rychle uteklo a v 17.00 proběhlo vyhodnocení a předání cen. Ceny dětem předala zástupkyně starosty Iveta Lojková , která se celého odpoledne zúčastnila a prožila s dětmi opravdu příjemný předvánoční čas.  Nejlepší  ze soutěžících si odnesli jako cenu počítačovou hru.   Zkrátka však nepřišel žádný ze zúčastněných , všichni dostali malou pozornost a sladkosti.. 

Těšíme se na další akce , které pro Vás chystáme....

—————

Zpět